Vítazstvo nad Iuventou Michalovce B !!!...

FHT Košice - Iuventa Michalovce B   13 : 12 (5:6), v Krajských majstrovstvách mladších žiačok.

Góly Košice : Mikulová H. - Bílá D. 8/1, Fotulová Lu. 2, Sieber S. 1, Gumanová D. 1, Kutašová R. 1, Vargová E., Šebová Z., Mišková E., Králiková K., Kelbelová K., Kundrátova A., Trebuňová Z.

Priebeh zápasu : 1:1,2:2,3:4,5:6,7:9,8:9,10:11.

7m hody : 2/1 - 4/2   Vylúčené : 2 - 3   30 divákov v Hádzanárskej hale.

Vynikajúci výsledok, naša hra bola založená na skvelej obrane a taktickej disciplíne hlavne v závere zápasu ! Je pravda, že sme predpokladali vyrovnaný zápas, pretože s michalovskými družstvami sa stretávame aj v súťaži športových stredísk, a počas jesene sa naša hra výrazne zlepšuje. Od začiatku to bol vyrovnaný zápas s dobrou obranou na oboch stranách, takže o góloch rozhodovalo len premieňanie gólových šancí. Súpera sme s našou hrou určite prekvapili. Dôležitým pre vývoj zápasu bolo skorigovanie trojgólového vedenia súpera v závere polčasu. V 2.polčase nám Iuventa opäť ušla o tri góly, ale postupne sme náskok sťahovali na nerozhodný stav. A keď sa zdalo, že v zápase vybojujeme remízu, v 19. minúte sa súper ujal vedenia 12:11. V snahe získať aspoň bod sme v poslednej minúte vsietili vyrovnávajúci gól na 12:12, a to nebol koniec. 19 sekúnd pred koncom bola v obrane vylúčená Erika Vargová, Michalovce nevyužili šancu, a pri vlastnom oslabení Danka Bílá vsietila rozhodujúci gól. Následný útok sme podržali, a súper získal po čase možnosť 9m hodu, ale ten nevyužil a my sme tak získali zaslúžene cenné víťazstvo ! Gratulujeme !!!

FHT Košice - Iuventa Michalovce A   11 : 33 (5:19)

Góly Košice : Mikulová H. - Bílá D. 9/1, Králiková K. 2, Sieber S., Kundrátova A., Šebová Z., Kutašová R., Mišková E., Gumanová D., Vargová E., Kelbelová K., Trebuňová Z., Fotulová Lu.

Priebeh zápasu : 0:4,2:8,2:16,5:19,7:22,9:25,10:28.

7m hody : 1/1 -2/1   Vylúčené : 1 - 0

Zápas s Ačkom už nebol z našej strany 100%-tný, ale zato dal príležitosť všetkým hráčkam a tie sa ukázali v dobrom svetle. Strelecky sa v oboch zápasoch blisla Daniela Bílá, ale dnes nám urobil radosť celý tím. A radosť z videného mali aj rodičia a priaznivci nášho tímu, ktorí vytvorili vynikajúcu atmosféru a za povzbudzovanie počas celého zápasu im bolo odmenou naše víťastvo. Dievčatá ešte raz ĎAKUJEME :)