3.miesto žien na "Ladies first"...

A-team sa v nedeľu zúčastnil turnaja "Ladies first" v maďarskej Kisvárde. Hráčky si mohli v reálnych zápasoch  hraných na 2x25 minút vyskúšať výsledky letnej prípravy.

Turnaja sa zúčastnili dva maďarské tímy z tretej najvyššej súťaže NB II - KC Kisvárda a MISI Miskolc. V prvom zápase s Kisvárdou, sme uhrali remízu po výsledku 15:15, keď sme v posledných piatich minútach doťahovali štvorgólový náskok súpera 15:11. Na víťazstvo sme siahali v záverečnej minúte, ale po dvoch stratách lopty, a podobných kiksoch súpera, sa nakoniec body delili. Po turnaji nás to mrzelo, pretože naše víťazstvo v zápase mohlo znamenať aj celkový triumf. V druhom zápase nám už trochu chýbali sily, ale Miskolc sme aj tak potrápili, o rozdiel o 10 gólov na záver stiahli na rozdiel 8 gólov.

KC Kisvárda - FHT Košice 15 : 15 (9:7),

Hronecová Monika - Sciranková Ivana 6, Fotulová Laura 3, Hromjaková Barbora 2/1, Solárikova Martina 2, Ružbašanová Dominika 1, Brozmanová Monika 1, Galajdová Daniela.

MISI Miskolc - FHT Košice 36 : 28 (20:12),

Hronecová M. - Fotulová L. 9/4, Hromjaková B. 8/2, Sciranková I. 4, Ružbašanová D. 4, Solárikova M. 3, Brozmanová M., Galajdová D.

Konečné poradie turnaja : 1. Kisvárda, 2. Miskolc, 3. FHT Košice

Najlepšou brankárkou turnaja sa stala úplne zaslúžene Monika Hronecová, ktorá hlavne v prvom zápase privádzala súperky do zúfalstva.