3.miesto z Bardejova...

I.ročník turnaja Bartpha Cup v Bardejove, v hádzanej mladších dorasteniek, nar. 1998 a ml.

1. UKS Bukowia Dub / Poľsko
2. HC Bardejov
3. FHT Drábova Košice
 
Najlepšia brankárka turnaja : Hilda Mikulová / FHT Košice
 
Zápasy :
 
FHT Drábova Košice - HC Bardejov   6 : 26 (4:12)
góly Košice : Mikulová H. - Bílá D. 4/3, Šebová Z. 1, Bořiková K. 1/1, Kundrátova A., Kutašová R., Vargová N., Repčíkova V., Trojanová Ľ., Romanová J., Čonková I., Vargová E., Rusnákova K.
 
FHT Drábova Košice - UKS Bukowia Dub (PL)   8 : 17 (1:9)
góly Košice : Mikulová H. - Bořiková K. 4/1, Bílá D. 2, Šebová Z. 1, Vargová E. 1, Kundrátova A., Kutašová R., Vargová N., Repčíkova V., Trojanová Ľ., Romanová J., Čonková I., Rusnákova K.
 
FHT Drábova Košice - ŠŠK Bernolákova Košice   6 : 0 kontumačne, súper nenastúpil.
Bernolákova opustila ihrisko a turnaj vo svojom druhom zápase proti Bardejovu. K zápasu s nami už nedošlo, škoda, chceli sme si zahrať proti tímu z dorasteneckej ligy.Tento zápas sme nahradili mimoturnajovým zápasom s domácim Bardejovom.
 
Domáci klub organizoval turnaj prvýkrát za účasti štyroch družstiev. Jednodňové zápolenia sa odohrali v príjemnej atmosfére v Mestskej hale v Bardejove.
K našim zápasom : turnaja sa zúčastnili naše staršie a mladšie žiačky, ktoré doplňuje niekoľko dievčat, vekom dorasteniek. Hlavne naše staršie hráčky potrebujú hrať, hrať a ešte raz hrať. Tak sme im to splnili, a splnilo to aj svoj a náš účel. Síce nevydržali sme herne až do konca, tak v prvom zápase s Bardejovom sme hrali vyrovnane do 5 minúty, ale s poľkami sme lepšie zvládli druhý polčas. K dosiahnutiu úspechu musíme hlavne premieňať šance, strieľať na bránku, a hlavne výrazne zvýšiť rýchlosť v hre. Inak OK, najbližšiu príležitosť budeme mať o dva týždne opäť v Bardejove v krajskej súťaži.