Fantastický festival minihádzanej v Auparku...

Triumf nášho RED FOX TEAMu na treťom podujatí Festivalu minihádzanej v Auparku 2012 v Košiciach !

Podujatie organizoval Slovenský zväz hádzanej, Aupark a partneri. Akcia dopadla tak ako si to predstavovali jej organizátori. Veľa hádzanej chtivých detí, vynikajúca atmosféra, a cieľ ukázať ľuďom, že hádzaná je naozaj pre všetkých, bez rozdielu veku.

Turnaja sa zúčastnilo 8 družstiev, spolu asi 80 detí, narodených v roku 2003 a mladších, v skôr miešaných družstvách, chlapci-dievčatá. Hrací čas bol 13 minút s výmenou strán. Jediným dievčenským tímom boli naše "líšky", inak bolo viac chlapcov. Zápasy sa odohrali na upravenej hracej ploche pred Billou v Auparku. Najprv sa odohrali zápasy v dvoch 4-členných skupinách, a potom sa podľa umiestnenia hralo o celkové poradie.

Skupina B :

Red Fox Team - Bernolákova KE 13 : 1

Jednoznačné víťazstvo našich dievčat, s chuťou si zahrali všetky.

Red Fox Team - Požiarnicka KE 18 : 6

Ešte jednoznačnejší výsledok, príležitosť celej lavičke.

Red Fox Team - Sečovce 10 : 9

Vedeli sme vopred, že to bude zápas o prvenstvo v skupine. Chlapci zo Sečoviec boli draví, ale naše dievčatá od začiatku veľmi disciplinovane narúšali ich rozohrávku, a to bolo úspechom. V druhom polčase sa síce dostali na vedenie o dva góly na 6:8, ale my sme otočili 4 gólmi v rade na 10:8, a súper len skorigoval výsledok. Skutočne zaslúžené víťazstvo, a ako poznamenala trénerka našich dievčat, tím bojoval na 200%. A boli sme vo finále !

Red Fox Team - Kežmarská 28 KE 11 : 12

Všetky zápasy o celkové poradie boli tesné a vyrovnané, a finále za tým vôbec nezaostávalo. Svojou úrovňou nadchlo prítomných divákov, ktorých sa zišlo okolo plochy a na balkóne asi 300. A to bojovali dievčatá proti chlapcom. Zápas sa vyvíjal podobne ako proti Sečovciam. Skóre sa preklápalo z jednej strany na druhú. V závere zápasu sme umožnili súperovi odskočiť o dva góly, skoro sme síce vyrovnali, ale z hry boli úspešný chlapci a tak celkovo vyhrali tento turnaj. Zápas označil aj moderátor podujatia Patrik Pavelka ako FANTASTICKÝ a neklamal. Naše dievčatá tejto vekovej kategórie dominovali, a potvrdili, že v tejto ešte prípravkárskej kategórii sú najlepšie na Východe ! A klub FHT opäť potvrdil, že to s prípravou dievčat na veľkú hádzanú robí dobre a vidno to aj na výsledkoch v kategórii mladších žiačok.

Náš tím : Majoroš Marko - Fotulová Lujza, Horňáková Emma, Mišková Eliška, Kelbelová Kamila, Trebuňová Zuzka, Gajdošová Natália a Szmereková Emma.

Dievčatá gratulujeme !!!

Doplnkovú súťaž v rýchlosti streľby na bránku v kategórii dievčat vyhrala naša Lujza Fotulová (32 km/ hod.)

Celkové výsledky :

1. Kežmarská Košice-chlapci

2. RED FOX TEAM - dievčatá

3. Sečovce - chlapci

4. Košice - Šaca - mix

5. Považská Košice - mix

6. Požiarnicka Košice

7. Bernolákova Košice 1

8. Bernolákova Košice 2