I.Hun-Ior Kupa v Nyíregyháza...

Vynikajúci turnaj v Maďarsku. 4 kategórie, 30 družstiev zo Slovenska, Ukrajiny, Rumunska a Maďarska. Perfektné organizačné zabezpečenie, ubytovanie, strava, program a hlavne turnaj. Sme radi, že sme prijali pozvanie, a aj keď sme predstavili najmladšie družstvá v kategóriách dievčat nesklamali sme. Pri trochu väčšej odvahe sme mohli pomýšľať na vyššie priečky.

L13 - dievčatá narodené v roku 2001 a ml. - 7.miesto

Ljunior - dievčatá narodené v roku 1996 a ml. - 8.miesto

V oboch prípadoch to bol mix hráčok z rôznych kategórií. V G13 hrali niektoré staršie žiačky ale hlavne mladšie 2003jky. V sobotu sme si slabšou odvahou v útočnej fáze sami "odbabrali" zápasy s Tiszavasvári, ale hlavne s ukrajinkami. Zápas s Prešovom bol v inej dimenzii, na fyzický fond súpera ešte nemáme. V nedeľu sme tak hrali zápas o 7.miesto, a prekvapujúco proti Iuvente. Z našej strany vynikajúci zápas, vo vynikajúcom tempe, súperovi sme dovolili v obrane minimum. V útoku sme boli maximálne efektívny, v polovici 2.polčasu sme viedli o 4 góly. Michalovce vyrovnali, ale záver patril nám, vsietili sme rozhodujúci gól, a radosť dievčat bola zaslúžená !

V kategórii Gjunior, pre dievčatá narodené v roku 1996 a mladšie, sme nastúpili s ozajstnou omladinou. V zostave s dvomi staršími dorkami, 3 mladšími a 5 staršími žiačkami sme neočakávali žiadne divy. Hlavne sme nechceli trapošiť, ale už prvý zápas ukázal potenciál, v zápase sme od začiatku viedli, na veľkú škodu sme inkasovali "lacný" gól 17 sekúnd pred koncom, a remizovali. V zápasoch proti Iuvente a domácim sme už toľko nedominovali a ani výsledok nebol najlepší. V nedeľu v podobnom zápase o 7. miesto ako mladšie sme dokázali vedenie súpera o 4 góly dorovnať, ale inkasovali sme víťazný gól, a obsadili sme 8.miesto. celkovo musíme konštatovať spokojnosť. V tomto prípravnom období sme zatiaĺ odohrali s jednotlivými družstvami po 9 zápasov.