Naše dievčatá na SHC 2014...

Aj v tomto roku sa naše družstvá zúčastnili na XIV.ročníku "nášho" letného turnaja. Summer Handball Cup je už značka a tradícia. Každý rok je to tradícia ukončiť sezónu práve na tomto turnaji. Všetky karty sú už rozdané, teda majstrovské súťaže ukončené, ale je tu ešte jedna príležitosť ukázať sa doma, pred svojimi rodičmi, priaznivcami, čo sme za tento rok dokázali.

Jedno striebro, v U2003 v minihádzanej 4+1 a jeden bronz v U97, to je tohtoročná bilancia našich. Ešte môžeme pridať, že najmenšie 2005ky v minihádzanej vybojovali 5.miesto, a mladšie žiačky v U2001 4.miesto.

Najväčšiu radosť nám priniesli minihádzanárky, ale vo finále už na mini z Debrecenu nestačili. Bronzové dorky sami sebe , ale aj nám všetkým dokázali kam sa posunuli od septembra. V sobotu večer nám predviedli fantastické predstavenie proti súperovi z úplne inej galaxie. Aj ten polčas stál za to. DVSC Debrecen so svojimi "mladšími" dorkami (´98) predviedli ako sa hrá skutočná hádzaná. Rýchlosť, dravosť, jednoducho všetko čo má mať kvalitná hádzaná. Vynikajúcu hru predviedli aj staršie žiačky HK Štart Trenčín, držíme im palce na víkendových M-SR.

Všetky naše tímy predviedli skvelú tímovú hru, a navzájom si vytvorili také búrlivé prostredie povzbudzovaním, že z toho nabiehali zimomriavky.

Ďakujeme !