Next generation v Debrecene...

Náš tím 2002 a ml. odohral dnes v Debrecene v rámci tzv. prípravného turnaja štyroch tímov 3 zápasy. Hralo sa 2x15 minút, v príjemnom prostredí mládežníckej haly klubu DVSC Debrecen. Inak hala vznikla z bývalej nevyužívanej priemyselnej haly. Sponzor klubu ju prerobil na účelovú halu pre mládež s dostatkom šatní, a malou tribúnou. Klobúk dole !

Nás reprezentovalo družstvo, ktoré bude hrať v kategórii mladších žiačok v budúcej sezóne. A dievčatá si nepočínali zle. Aj keď sme chceli predstaviť viac hráčok, choroby preriedili zostavu. Ďakujem za podporu aj našim fanúšikom - rodičom, ktorí nás na zápasy doprevádzali :-)

FHT Košice - Mezókovesdi KC (chlapci)  10 : 14 (4:6)

Góly Košice : Sieber S. - Fotulová Lu. 6, Mišková E. 2, Micová Z. 1, Turcsányiová T. 1, Kelbelová K., Takáčová S., Takáčová K.

Balmazujváros - FHT Košice   11 : 13 (8:7)

Góly Košice : Sieber S. - Fotulová Lu. 7, Mišková E. 3, Takáčová S. 2, Kelbelová K. 1, Micová Z., Turcsányiová T., Takáčová K.

Debreceni SC-SI - FHT Košice   8 : 8 (4:4)

Góly Košice : Sieber S. - Fotulová Lu. 4, Mišková E. 2, Micová Z. 1, Takáčová S. 1, Kelbelová K., Turcsányiová T., Takáčová K.

Takže v podstate spokojnosť, nedostatky sa dajú odstrániť. Dokázali sme zvládnuť lepšie závery zápasov. V druhom sme otáčali zo stavu 10:8 na 10:12, a v poslednom s domácimi z nepriaznivých 6:8 na remízových 8:8. Dievčatá ďakujeme, už sa tešíme na najbližšiu nedeľu, keď nás čaká 4.turnaj prípraviek v Michalovciach.