S Vranovom plán takmer splnený...

Plán, ktorý sme si dali pred víkendovými zápasmi sme splnili hlavne v bode "atmosféra na zápase". Domáci "kotol" bol slušne zaplnený, a atmosféra, ktorú vytvorili naši priaznivci, teda hlavne rodičia a priatelia tímu bola FANTASTICKÁ ! Určite najlepšia v súťaži, a sme na to patrične hrdý ! Ďakujeme Vám !!! A čo sa týka výsledkov zápasov, z troch zápasov sme bodovali v dvoch, získali sme 4 body, a v pre nás najdôležitejšom zápase mladších žiačok s vranovským áčkom sme bojovali, robili sme čo sa dalo, ale dnes to nestačilo. Nevadí, máme za sebou len prvú štvrtinu súťaže, dievčatá ešte to dobehneme !

FHT Drábova Košice - MŠK Vranov "B"   18 : 5 (7:1), Krajské majstrovstvá mladšie žiačky.

Góly Košice : Sieber Stela, Némethová Linda - Kutašová Rachel 4, Vargová Erika 3, Čonková Izabela 3, Fotulová Lujza 3, Mišková Eliška 2/1, Kundrátova Alexandra 1, Micová Zuzana 1, Boldižárova Katka 1, Kelbelová Sandra, Kelbelová Kamila, Turcsányiová Timea, Sedlákova Viktória.

7m hody : 2/2 - 1/0   Vylúčené : 1 - 1   40 divákov v Hádzanárskej hale.

Priebeh zápasu : 3:0,6:1,7:1,7:1,12:1,15:4,17:4.

V tomto zápase sme dali príležitosť najmä druhej rade. A to sa nám podarilo splniť 100%-tne. Polčasy síce začínala "základná" šestka, ale proti húževnatému súperovi z Vranova sa dievčatá osmelili v druhom polčase. A videli sme zaujímavý zápas. Eliška, Saša, Katka, Sandra, Timea a Viki dotiahli zápas do víťazného konca !

FHT Drábova Košice - MŠK Vranov   28 : 15 (12:9), Krajské majstrovstvá staršie žiačky.

Góly Košice : Mikulová Hilda, Némethová Linda - Bíla Daniela 9/1, Repčíkova Viktória 6, Romanová Jana 4, Šebová Zuzana 3, Vargová Nikola 3, Rusnákova Kvetka 3, Horňákova Ivana, Kelbelová Sandra, Sedlákova Viktória, Boldižárova Katka.

7m hody : 1/1 - 2/2   Vylúčené : 1 - 1   40 divákov v Hádzanárskej hale

Priebeh zápasu : 2:3,5:5,8:6,9:9,12:9,15:10,19:11,20:13,22:13.

Čo dodať, jednoducho vynikajúce ! Vranov nastúpil s plnou lavičkou, a s hráčkami ktoré asi doteraz skrýval, pretože inak by uspel v zápasoch aj skôr. Začali sme trochu rozpačito, ako keby sme si neverili. Vranov viedol 5:2 v 7.minúte, odvtedy sme to krok po kroku otočili. V závere sme síce pripustili vyrovnanie na 9:9, ale v poslednej minúte sme vedenie poistili 3 gólmi. Druhý polčas sa niesol plne v našej réžii. Súpera sme k ničomu vážnejšiemu nepustili a zaslúžene sme si pripísali prvé víťazstvo v súťaži ! Dôležité je, že skórovala každá hráčka z tímu. Gratulujeme !

FHT Drábova Košice - MŠK Vranov "A"   10 : 16 (5:9), Krajské majstrovstvá mladšie žiačky.

Góly Košice : Sieber Stela, Némethová Linda - Fotulová Lujza 3, Kutašová Rachel 2, Kelbelová Kamila 2, Vargová Erika 1, Micová Zuzka 1, Čonková Iza 1, Kundrátova Saša, Kelbelová Sandra, Mišková Eliška, Sedlákova Viki, Turcsányiová Timea, Boldižárova Katka.

7m hody : 2/1 - 2/2   Vylúčené : 1 - 1

Tento zápas sme očakávali s najväčším záujmom. Vranov je jedným zo súperov, s ktorým bojujeme o medailové priečky. Nehrali sme zle, ale dnes to nešlo. Ale k zápasu, začali sme trochu nekocentrovane, súper sa veľmi ľahko dostal do dvojgólového vedenia. Pracne sme vyrovnali, a tento stav sme udržiavali do 13 minúty. Do konca polčasu sme už nevsietili žiadny gól, a to bolo asi rozhodujúce pre ďalší priebeh zápasu. Dôvodom našej prehry bolo veľmi veľa technických chýb, a to aj nevýnutených ! Žiaľ ani brankárky dnes neboli našimi oporami, a hlavne sme boli málo strelecky aktivny. Pritom brankárka Vranova si to vyslovene pýtala. Takže hore hlavy dievčatá, Vranovu to ešte budeme mať príležitosť vrátiť.