Po horúčavách prišlo ochladenie...

FHT Košice - Iuventa Michalovce B   8 : 29 (2 : 18), Krajské majstrovstvá mladšie žiačky.

Góly Košice : Mikulová H. - Bílá D. 5/1, Sieber S. 1, Šebová Z. 1, Fotulová Lu. 1, Kelbelová S., Kutašová R., Mišková E., Vargová E., Kelbelová K., Micová Z., Čonková I. 

7m hody : 1/1 - 3/2   Vylúčené : 0 - 0   30 divákov v Hádzanárskej hale.

Priebeh zápasu : 0:4,0:9,0:13,2:18,3:20,5:21,7:24

Titulok sa týkal nielen počasia, ale aj výkonu nášho tímu. Na jar náš najslabší výkon, po predošlých skvelých výsledkoch vyslovene chladný. Súper na nás vytiahol od úvodného hvizdu osobnú obranu na celom ihrisku, a torchu viac agresívnu obranu. Na toto sme absolútne nedokázali reagovať, a napriek oddychovému času trénera domácich už v 4.minúte, sme pokračovali v našej ustráchanej hre. Nebolo by to celkom beznádejné, ale to by sme museli premeniť všetky naše šance. Niekedy nám stála v ceste brankárka hostí, inokedy boli naše strely trochu propagačné. Škoda, od zápasu sme čakali určite viac, ale musíme sa z takýchto zápasov poučiť. V našom družstve si pochvali zaslúži Hilda Mikulová v bránke.

FHT Košice - Iuventa Michalovce A   3 : 23 (3 : 9)

Góly Košice : Mikulová H. - Bílá D. 3, Sieber S. , Šebová Z. , Fotulová Lu. , Kelbelová S., Kutašová R., Mišková E., Vargová E., Kelbelová K., Micová Z., Čonková I.

7m hody : 2/0 - 3/1   Vylúčené : 0 - 0

Priebeh zápasu : 0:3,0:6,1:7,3:9,3:12,3:17,3:20.

Trochu lepší výsledok, ale aj výkon našich dievčat. Ale zároveň musíme poznamenať, že hra vyzerala oveľa lepšie ako celkový výsledok. K výsledku by sme potrebovali aj dávať góly. Tempo hry, v oboch zápasoch vysoké sme udržiavali aj striedaním všetkých hráčok počas celého zápasu. Takže poučme sa z týchto zápasov, napraviť to môžeme už tento utorok, keď sa zúčastníme semifinálového turnaja Celoslovenskej sútaže školských športových stredísk v Michalovciach.