Semifinále ŠŠS v Michalovciach...

Dnes sa v Michaloviach uskutočnil semifinálový turnaj Celoslovenskej súťaže Školských športových stredísk. Turnaja sa zúčastnili postupujúci zo skupín Bytča, Michalovce a naše dievčatá. V prvom zápase zostalo naše družstvo prekvapené z nástupu Bytče. Hosťujúce dievčatá z Bytče sa hlavne po našich stratách lôpt rýchlymi protiútokmi dostávali za našu obranu a presne zakončovali. Za 8 minút viedli 6:1 ! Po TIME sme ukľudnili našu hru, a postupne začali ukrajovať z náskoku súpera. V 3.minúte druhého polčasu sa nám to aj podarilo. Potom sa skóre presúvalo hore-dole, poldruha minúty pred koncom nám Bytča opäť ušla o dva góly. Za minútu sme vyrovnali a zápas skončili remízou.

ŠŠS Drábova Košice - ŠŠS Bytča   15 : 15 (4:6)

Góly Košice : Sieber S. - Fotulová Lu. 5, Mišková E. 2, Turcsányiová T. 2, Kelbelová K. 1, Vargovičová K. 1, Takáčová S. 1, Štefanovová S., Filipová P., Čatlošová S., Sýkorová D., Sýkorová S., Kašková T.

Druhý zápas bol vyrovnaný len do 8 minúty. Potom sa naše dievčatá "utrhli" a v zápase dominovali až do konca. Vynikajúca príprava pre náš tím. Tento turnaj sme zaslúžene vyhrali.

ŠŠS Drábova Košice - ŠŠS Okružná Michalovce   20 : 10 (12 : 4)

Góly Košice : Sieber S. - Fotulová Lu. 6, Takáčova S. 5, Turcsányiová T. 2, Mišková E. 2, Kelbelová K. 2, Vargovičová K. 1, Filipová P. 1, Štefanovová S., Čatlošová S., Sýkorová D., Sýkorová S., Kašková T.

V poslednom zápase vyhrali Michalovce nad Bytčou.