Semifinále strediská...

Jedným z tohtoročných vrcholov pre naše dievčatá bol semifinálový turnaj Celoslovenskej súťaže školských športových stredísk v Michalovciach. Bojovali sm:e v jednej z 3 trojčlenných skupín, našimi súpermi boli michalovské družstvá - Okružná a Krymská. V prvom zápase, v ktorom boli favoritom dievčatá zo ZŠ Okružná sme hrali trochu zakríknuto a prejavilo sa to aj na výsledku. V druhom zápase, ktorý sme hrali bezprostredne po prvom sme trochu doplatili na únavu a polčasový stav znel  9:2 pre ZŠ Krymská. Vyzeralo to jednoznačne, ale dievžatá v sebe pozbierali všetky sily a krok po kroku sťahovali náskok súpera. Druhý polčas sme vyhrali 7:2, celkovo sme zápas prehrali 11:9. Mrzieť nás môžu hlavne naše taktické chyby, nepremenené šance a straty lopty v rozhodujúcich chvíľach. Podstatné je , že sme si zahrali dva kvalitné zápasy.

ZŠ Okružná Michalovce - ZŠ Drábova Košice   18 : 5 (9:3)

Góly Košice : Mikulová H.-Bílá D. 3, Kutašová R. 1, Šebová Z. 1, Sieber S., Mišková E., Micová D., Čonková I., Fotulová Lu.

ZŠ Krymská Michalovce - ZŠ Drábova Košice   11 : 9 (9:2)

Góly Košice : Mikulová H. - Bílá D. 5, Fotulová Lu. 4, Kutašová R., Šebová Z., Sieber S., Mišková E., Micová Z., Čonková I.