Skvelý záver sezóny...

FHT Košice - MŠK Vranov   9 : 8 ( 3 : 2 ), v druhom turnaji nadstavby Krajskej súťaže mladších žiačok o 4.-7.miesto

Góly Košice : Mikulová H. - Čonková I. 3, Šebová Z. 2, Fotulová Lu. 2, Kundrátova A. 1, Vargová E. 1, Sieber S., Kelbelová S., Kutašová R., Kelbelová K., Gumanová N. 

7m hody : 2/0 - 2/2   Vylúčené : 0 - 0   30 divákov v Hádzanárskej hale.

Priebeh zápasu : 0:1,0:1,2:2,3:2,4:5,5:6,9:8.

Nastúpili sme bez našej strelkyne Daniely, aj bez Lujzy na rozohrávke, a zo začiatku to bolo cítiť. Postupne sa divečatá na ihrisku dostali do svojho tempa, bránku držala pevne Hilda, v priebehu 4 minút v závere zápasu sa 3 gólmi blysla Izabela, a v podstate takticky sme udržali naše víťazstvo do konca.

FHT Košice - Iuventa Michalovce C   15 : 11 ( 9 : 6 )

Góly Košice : Mikulová H. - Vargová E. 3, Šebová Z. 2, Kutašová R. 2, Gumanová N. 2, Čonková I. 2, Fotulová Lu. 2, Sieber S. 1, Kundrátova A. 1, Kelbelová S., Kelbelová K.

7m hody : 4/3 - 2/0   Vylúčené : 0 - 1 

Priebeh zápasu : 3:0,7:0,7:2,9:6,10:6,11:8,13:11.

My sme už po prvom jarnom zápase v Michalovciach konštatovali, že toto nie je ten odovzdaný súper z jesene. Jasne vidno trénerský rukopis novej trénerskej dvojice pri družstve. Zápas sme začali impozantne, Vedenie 7:0 v 10 minúte, a time súpera nám dali príležitosť na prestriedanie. Nedôrazná obrana, aj pár neistých zákrokov brankárky do zápasu vnieslo trochu nervozity. Súper hrýzol aj v druhom polčase, ale vždy sa našla zakončovateľka, ktorá naše vedenie poistila. veď sme mali 8 strelkýň ! Paráda.

Bodka na záver...

Keby nám niekto v septembri povedal, že náš tím bude takto finišovať v dlhodobej súťaži ako nováčik, asi by sme to brali ako pekné slová na povzbudenie. Ale je to pravda, suverénne sme ukočili súťažnú sezónu. Je za tým veľa tréningovej driny, veĺa zápasov, s týmto kolom 102 v sezóne, majstrovských a turnajových! A bolo to vidno, dievčatá sa na ihrisku vidia, a niektoré kombinačne gólom zakončené útoky boli aj dnes pohladením duše :) 4.miesto za suverénnym Prešovom, a skúsenejšími Michalovcami je skvelé ! Dievčatá gratulujeme a ďakujeme !!!