Tuhé súboje v hale...

Dnes sa v Hádzanárskej hale uskutočnilo 1.kolo Celoslovenskej súťaže Školských športových stredísk. V súbojoch východnej skupiny sa stretli družstvá Michaloviec - Okružná A a B, Krymská a domáce dievčatá zo strediska na ZŠ Drábova Košice. Až na družstvo Okružná B, zviedli ostatné tímy mimoriadne ťažké zápasy.

Výsledky domácich Košičaniek :

Drábova Košice - Okružná B Michalovce   20 : 3 (10:2)

Góly Košice : Sieber S., Némethová L. - Kutašová R. 6, Fotulová L. 4, Kundrátova A. 4, Vargová E. 3, Čonková I. 2, Micová Z. 1, Sedlákova V., Kelbelová K., Turcsányiová T., Boldižárová K., Takáčová S.

Úvodný zápas, na ktorý sme nastúpili maximálne koncentrovane sa od zažiatku vyvíjal v náš prospech. S chuťou si zahrali všetky dievčatá.

Drábova Košice - Krymská Michalovce   11 : 12 (6:6)

Góly Košice : Sieber S., Némethová L. - Vargová E. 5, Fotulová L. 4, Kutašová R. 2,.....

Šancu na víťazstvo sme si sami premrhali. V zápase, ktorý sa vyvíjal pre nás priaznivo, sme za stavu 6:3 pre nás nepochopiteľne odovzdali súperovi. Veľa technických chýb a proste škoda...

Drábova Košice - Okružná A Michalovce   7 : 15 (3:9)

Góly Košice : Sieber S., Némethová L. - Fotulová L. 4, Kutašová R. 2, Kundrátova A. 1,.....

Zápas sme začali ako keby sme práve zostúpili z Marsu... Nekoncentrovane, s technickými chybami, súper nás jednoducho prefackal. Vôbec si nemyslíme, že bol lepší. Jednoducho efektívnejší. Hlavne potom, čo všetko sme mu dovolili, bolo by hriechom to nepremeniť na gól. Síce sme v polovici polčasu začali zaberať, ale na obrat to nestačilo. Nehrali sme zle, ale dnes to bolo málo. Musíme pochváliť aj obe brankárky, ktoré začínajú správne zaberať :)

Víkend máme voľný, najbližšie hráme o týždeň v sobotu aj v nedeľu.