V Michalovciach výborne...

V 2.kolo Celoslovenskej súťaže Školských športových stredísk nás čakalo v Michalovciach. Dievčatá potvrdili, že majú skvelú formu a hlavne bojovné srdiečka.

ŠŠS Drábova Košice - ŠŠS Krymská Michalovce   8:10 (4:5)

Góly Košice : Némethová L., Sieber S. - Vargová E. 4, Fotulová Lu. 3, Kutašová R. 1, Boldižárova K., Mišková E., Čonková I., Turcsányiová T., Sedlákova V., Kelbelová K., Takáčova S.

Výsledok nezodpovedá realite na ihrisku. Zápas sme skvele zvládli aj v obrane, presadzovali sme sa v útoku, vybojovali sme si 7 !!! 7m hodov, ale čo z toho keď sme nedali ani jeden ! Tak preto takýto výsledok.

ŠŠS Drábova Košice - ŠŠS Okružná Michalovce "B"   25:1 (15:0)

Góly Košice : Némethová L., Sieber S. - Mišková E. 6, Fotulová L. 6, Vargová E. 6, Čonková I. 3, Kutašová R. 2, Sedlákova V. 1, Kelebelová K. 1, Boldižárova K., Turcsányiová T., Takáčová S. 

Tu niet o čom diskutovať, najvýraznejší výsledok turnaja. Hrali sme s chuťou, a hlavne zabrali "brejky", ktorými sa presadila najmä Eliška Mišková.

ŠŠS Drábova Košice - ŠŠS Okružná Michalovce "A"   9:9 (4:5)

Góly Košice : Némethová L., Sieber S. - Vargová E., Kutašová R 2/1, Fotulová Lu. 2, Kelbelová K. 1, Boldižárova K., Mišková E., Čonková I., Turcsányiová T., Sedlákova V., Takáčová S.

Vyvrcholenie 2.kola. Stretli sa dva najlepšie tímy. Od začiatku to bol vyrovnaný zápas, a to Michalovce nečakali. Viedli sme 2:0, súper dorovnal, a do šatní sme odchádzali s 1 gólovým mankom. Vstup do polčasu nám nevyšiel, a v 9.minúte sme prehrávali už 4:8 ! Ale to čo sme predviedli vo zvyšných 6 minútach, klobúk dole. Pomohli zmeny v rozostavení hráčok, návrat Lujzy Fotulovej na stred, a hlavne 4 góly Eriky Vargovej z krídla ! V hektickom závere nám po taktickom time 15 sekúnd pred koncom skoro vyšla akcia, a mali sme ešte príležitosť z 9m hodu po čase. Dnes skvele zabrali aj obe brankárky ! Vynikajúce, dievčatá gratulujeme :)