Z Michaloviec bez bodu...

Iuventa Michalovce "A" - FHT Košice   34 : 3 (19 : 1 ), v krajskej súťaži mladších žiačok.

Góly Košice : Mikulová Hilda - Bílá Daniela 3, Sieber Stela, Kundrátova Saša, Kelbelová Sandra, Šebová Zuzana, Kutašová Rachel, Vargová Erika, Kelbelová Kamila, Micová

Zuzana, Čonková Izabela, Fotulová Lujza.

7m hody : 2/2 - 0/0   Vylúčené : 2 - 0   40 divákov

Priebeh zápasu : 4:1,9:1,12:1,19:1,22:1,24:2,30:2.

Sme radi, že sme mohli výjazd do Michaloviec absolvovať s dvoma tímami. Jeden odohral prvý zápas s Áčkom. Niet lepšej ako hernej prípravy pre družstvo, ako zápas. Mohli sme si dovoliť na úvodný zápas nominovať úplne inú zostavu ako pred týždňom proti Vranovu, a dievčatá nesklamali. Bojovali o každú loptu, a aj keď sa strelecky nedokázali presadiť, s ich výkonom sme spokojný.Stela, Saša, Sandra, Kamila, Mica a Iza - skvelé ! 

Iuventa Michalovce "B" - FHT Košice   15 : 12 (9 : 5 )

Góly Košice : Mikulová H. - Bílá D. 10, Vargová E. 1, Fotulová Lu. 1, Sieber S., Kundrátova A., Kelbelová S., Šebová Z., Kutašová R., Kelbelová K., Micová Z., Čonková I.

7m hody : 8/4 - 0/0   Vylúčené : 3 - 3

Priebeh zápasu : 1:2,4:4,7:4,9:5,10:5,13:7,14:10.

V najlepšom žiackom zápase dňa (spolu sme videli v Chemkostav Aréne 5 zápasov ml.a st.žiačok) to bol od začiatku boj na ostrie noža. Primerane tvrdý, o výsledku rozhodlo menej chýb nášho súpera, v prvom polčase. Zápas sme tak ako vo všetkých 4 jarných zápasoch začali úvodným gólom my. V bráne nás podržala výborným výkonom Hilda Mikulová, v prvom polčase chytila 4 pokutové hody ! Po úvodnej desaťminútovke sme nepremenili niekoľko tutoviek, zatiaľ čo domáci áno a to rozhodlo. Druhý polčas sme síce vyhrali, ale vo chvíli keď sme náskok súpera mohli výraznejšie stiahnuť, sme naše šance nepremenili. Výsledok sme vzhľadom na silu súpera uhrali na prijateľné 3 góly. Okrem výkonu celého tímu musíme vyzdvihnúť streleckú efektivitu Danieli Bílej v druhom polčase, a viacero kombinačných akcií našich dievčat. Takže okrem výsledku sme s výkonom tímu spokojný, a zaujať musela aj celková kvalita zápasu v podaní oboch družstiev.

Už sa tešíme turnaj v Prahe, a po Veľkej noci nás čaká líder súťaže v Prešove. A samozrejme ďakujeme aj doprovodu našich rodičov za ich skvelé povzbudzovanie :-)